Aug 25, 2015

Ea vine           Nimic bun nu se întâmplă după ora 2. Tot uit asta și acum mă găsesc aici sub el. Să derulez puțin filmul. Era ora 1 și nu aveam ce face. Vacanța mă ținea în fața monitorului și în afara somnului. Click-uri haotice până apare el. Un zgomot polifonic mă anunță subtil că sunt dorită. El apare obraznic de timid. Mă face să râd și să scap puțin de monotonia ce se instalase de când terminasem cu cursurile. Mă amuză și faptul că îl cunosc relativ mă intrigă. Lucrurile se destind și devine mai mult obraznic, mai puțin timid. M-a luat pe nepregătite și părcă încă nu înțeleg cu adevărat ce se întâmplă. Știu doar că se furișează prin pori. Vicleanul, parcă știe ce face, dar nu știu sigur. Vorbele lui scrise mă ating atunci când îi răspund și parcă nu mă pot abține. Mă descoase și îmi deschide mintea, mă face neatentă pentru ca, câteva minute mai târziu să sară bariera ridicată de mine și parcă îl simt lângă mine și parcă acum îl și doresc lângă mine.
            Nu i-o spun direct, însă. Pasăm subtilități de zeci de minute și asta nu duce decât la o creștere a tensiunii. Trecuse ceva timp de când nu făcusem sex și el mă făcea nostalgică. Vorbele lui uitaseră de timiditate și eu uitasem de mine. Mâinile nu stăteau locului, doreau să exploreze, dar mă aveam doar pe mine. Nici asta nu e un lucru rău, dar mi-a dat drumul minții și în lipsa ei, eu îl doream pe el. Am norocul că știu să mă fac dorită așa că nu durează mult și mă invită să-l vizitez.
            E noapte și orașul pustiu. E bine așa pentru că nu știu de ce mă simt vinovată. Nu ar trebui! Asta îmi tot spun. Nu mai am răbdare. Telefonul îmi vibrează și e ca și clopoțelul lui Pavlov. Știu că el îmi scrie că mă dorește și asta mă umezește. Îmi deschide ușa și aș vrea să sar pe el, dar nu pot. Dacă ne jucăm de-a seducția, ne jucăm până la capat. Mă aplec să-mi desfac papucii, și să-i arăt blugii ce stau lipiți de formele mele. Mergem în cameră și o lumină palidă dă licăriri de viață camerei. Purtăm discuții triviale, dar le ținem scurte pentru că vrem defapt doar să ne sorbim din priviri. El face primul pas.
            Barba lui mă înțeapă, dar trec peste, iar el trece peste mine. Hormonii mei se trezesc. Mă cuprinde, e peste tot, puțin prea peste tot. Se comportă de parcă face tot ce a învățat de pe un tutorial de pe YouTube pe care l-a vizionat cu 5 minute înainte. Am bătut atâta drum până aici și nu merge deloc bine. Mă simt nevoită să preiau puțin controlul. Îl ghidez și încerc să-l liniștesc, sexul nu e o cursă în care vrei să termini primul. Pare să mă asculte și lucrurile reintră în normal. Încep să mă relaxez și eu. Mă ating, dar el se pare că are alte planuri. Preia el conducerea. Puțin nepoliticos, dar să zicem. Se descurcă așa că il las. M-ar săruta, dar în unele momente parcă își pierde busola așa că merge unde l-au învățat prietenii lui, în Nord, sau în cazul asta, în ... Sud. Se cuibărește acolo și eu deja mă gândesc la altul. Îl las pe el ca un fel de instrument auxiliar. Fantezia mă duce departe și aproape de final, dar că nici măcar ca auxiliar nu e bun netrebnicul ăsta. Parcă simte că mă apropri și atunci găsește el să facă câte ceva să mă oprească. A obosit așa că scoate capul să primească niște aer. Zâmbește tâmp de parcă ar fi victorios. Da, ai reușit să îmi stai în cale. Zâmbesc politicos. Rezumăm partida și se pune la munca grea, la împins. Spun ”muncă grea” pentu că așa pare pentru el. Faptul că o face de maxim 5 ori și respiră greu demonstrează asta. Nu durează mult și se sfârșește. Pentru el, pentru că pentru mine parcă nici nu a început.
            Liniștea se lasă mai neplăcut ca ceața când ai drum lung. Mă îmbrac repede fără să-l privesc. Sunt atât de nervoasă pe mine încât cred că l-aș bate pe el. Schimb câteva replici cu el și plec. Afară e frig deja și acum mă simt și mai vinovată. „Nu mai fac asta niciodată” e melodia pe repeat ce o ascult până acasă.

No comments:

Post a Comment